3D

ruimtereizigers

De bezoekers van uw winkel lopen op straat, in de openbare ruimte. Uw luifel, gevelbelettering en -verlichting moeten ervoor zorgen dat hun route door uw zaak loopt.
De bezoekers van uw kantoor komen misschien van ver, hun routeplanner bracht ze tot in de straat van uw bedrijf, maar hoe vinden zij de ingang van uw kantoor verscholen achter die grote boom?
De klanten van uw koffiebar willen in een prettige sfeer hun espresso drinken en welke heerlijke bagels ze daarbij kunnen bestellen moet onmiddellijk duidelijk zijn op de menu’s achter de bar. En waar vinden zij eigenlijk het toilet?
In uw bezoekerscentrum kent uw collectie vele verhaallijnen. Maar waar beginnen die verhalen? En waar houden ze op? Wat waren nou ook alweer die kleine dingetjes in die grote vitrine helemaal daar achter? Helemaal niet gezien?

materialen, kleuren, fonts

gebr. van den Beukel zet materialen, kleuren en ruimtelijk ontwerp in om uw bezoekers in goede banen te leiden. Welke info is van belang en welke minder? gebr. van den Beukel zorgt voor de juiste verhouding tussen sfeer, informatie en routing.