over gebr.

korte lijnen

gebr. van den Beukel vindt het belangrijk om aan te voelen wat de klant wil en wat hij wil vertellen, maar net zo belangrijk vinden wij het om nog even verder na te denken en met suggesties te komen waarvan de klant misschien nog niet wist dat hij het wilde. Wij houden van korte lijnen met de klant.
gebr. van den Beukel werkt voor veel verschillende grote en kleine bedrijven. Uiteenlopend van verzekeringsmaatschappijen, grote uitgeverijen, agrarische zzp-ers, musea tot MKB en theaterproducties.

vorm + techniek onder één dak

gebr. van den Beukel bestaat uit Dorine van den Beukel en Sybrand Frietema.
Dorine komt uit uitgeverijwereld, met veel liefde voor papier, lettervormen en met een fascinatie voor de kracht van pixels. Ze maakt heldere en kleurige ontwerpen, grillige illustraties en is verzot op infographics. Sybrand Frietema hield zich in het verleden bezig met uitgeverij, databases en film. Nu spreekt hij vloeiend php en weet hij raad met databases en e-books.
De kracht van gebr. schuilt in de combinatie van goede vormgeving en helder beeld met goed werkende flexibele techniek onder de motorkap.

En altijd een goed idee.